0item(s)

Nie masz produktów w koszyku.

Twój koszyk jest pusty.

Product was successfully added to your shopping cart.

Opinie

Profile image
Zawsze jest tak samo przed Wielkanocą. Liczba zamówień wzrasta gwałtownie. Wygodne rollkontenery stają się doskonałym rozwiązaniem, lecz nie muszę kupować nowych i pokrywać koszty magazynowania. Po prostu wynajmuję! Adam, Kierownik zmiany, Branża Detaliczna
Rating
Dodano 9 marca 2017
Profile image
Oferta wynajmu przyszła następnego dnia i co jest ważniejsze - wynajęte Gitterboksy zostały dostarczone dzień później ... Niesamowite! Planujemy przeprowadzić konserwację maszyn produkcyjnych i na ten czas przechować nasze produkty. Elias, Magazynier, przemysł ciężki
Rating
Dodano 10 stycznia 2017
Profile image
Jestem pewien, że wynajem jest dla nas doskonałym rozwiązaniem. Możemy zwiększyć wydajność i pokryć potrzeby naszych klientów. Rotom zaproponował nowoczesny rollkontener i bardzo profesjonalną obsługę. Miguel Merlos, Kierownik logistyki, firma logistyczna
Rating
Dodano 2 grudnia 2016
Profile image
Bez tych dodatkowych kontenerów rolkowych nie bylibyśmy w stanie kontynuować dostaw. Dopasowały się idealnie do naszego łańcucha dostaw. Robbie, Koordynator Magazynu, Branża Logistyczna
Rating
Dodano 7 listopada 2016
Profile image
Potrzebowałem tych palet plastikowych bardzo szybko wiedząc, że po kilku miesiącach zwrócę je z powrotem. Tak, to był dobry wybór! Miguel, Supply Chain Manager, Branża spożywcza
Rating
Dodano 3 września 2016
Profile image
Niewiarygodne – wynajęte pojemniki plastikowe otrzymaliśmy już następnego dnia. Dzięki temu przyspieszyliśmy dostawy do naszego Klienta! Anna, Supply Chain Manager, Logistyka
Rating
Dodano 1 sierpnia 2016
Profile image
Naszym problemem było zbyt mało miejsca w magazynie. Wynajęliśmy Mobilracki i to był idealny pomysł. Za rok na pewno zrobimy tak samo… John, Kierownik Magazynu, Hurtownia budowlana
Rating
Dodano 15 stycznia 2016
Profile image
Wszystko jak najbardziej OK – wynajęte Gitterboxy otrzymaliśmy następnego dnia. Zwrócimy je za kilka tygodni. Właśnie takiej elastyczności oczekiwaliśmy. Christophe, Kierownik Logistyki, Przemysł Ciężki
Rating
Dodano 10 listopada 2015
Profile image
Tak, mogę polecić te plastikowe palety, które wynajęliśmy. Zdały egzamin w 100% Mark, Dział Logistyki, Branża Motoryzacyjna
Rating
Dodano 14 sierpnia 2015
Profile image
Nie bylibyśmy w stanie kontynuować dostaw bez tych dodatkowych palet. Na szczęście udało się je wynająć i uniknąć późniejszych problemów ze składowaniem pustych palet po sezonie. Jose, Kierownik Magazynu, Markety Budowlane
Rating
Dodano 11 marca 2015

Strona wykorzystuje pliki cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.

Close